CMS Management Services ApS

Forside

Kurser

Kursuskalender

Undervisningen

Coaching

ERFA-grupper

Målsætning

Kursustilmelding

Priser

Referencer

Udtalelser

Kundetilfredshed

Firmaprofil

Kontakt

Firmaprofil


CMS Management Services ApS (CMS) blev etableret i 1986.
Vi er specialiseret indenfor human ressources og tilbyder medarbejderudvikling gennem kurser, åbne såvel som virksomhedstilrettede, coaching, gå-hjem-møder, erfa-grupper m.m.

CMS ledes af Cirsten Harring og Peter N. Skjold Leicar. De har begge været indenfor erhvervslivet i mere end tredive år og på niveauer, der strækker sig fra menig medarbejder til mellemledelse og topledelse. Vi ser med denne baggrund situationerne fra begge sider af bordet.

Cirsten Aya Harring

Cirsten Aya Harring er uddannet som korrespondent, derefter direktionssekretær.

Karrieren udviklede sig og blev til en kombination af direktionsassistent, personalechef personalekoordinator. Hun uddannede sig sideløbende med sin erhvervskarriere som samtaleterapeut indenfor erkendelseslære (epistemologi), og har og har altid haft personlig udvikling og menneskelige relationer som sin store interesse.

Hun valgte i 1995 at blive selvstændig for at udvikle kurser med sin særlige viden og indfaldsvinkel til de menneskelige ressourcer. Har en stærk baggrund for at undervise erhvervslivet, nemlig blandingen af selv at være medarbejderen og lederen i erhvervslivet, kombineret med en mangeårig teoretisk og praktisk uddannelse.

Har udviklet CMS’ kurser dels alene, dels i samarbejde med en tilknyttet konsulent med speciale indenfor menneskelige relationer.

Er i dag underviser på samtlige CMS’ kurser, og er drivkraften og hovedpersonen i CMS Management.

Peter N. Skjold Leicar er cand. merc. i revision, har været ansat som salgschef, adm. direktør, har ejet selskaber og har undervist sælgere. Har med stor succes hjulpet arbejdsløse akademikere til nye ansættelser. Er den økonomisk ansvarlige for CMS.

 

Vores klienter er danske og internationale virksomheder, som vi har løst opgaver for i Danmark og i udlandet.


Peter N. Skjold Leicar

Vores ydelser er baseret på vores mangeårige erhvervserfaring suppleret med ligeså mange års uddannelse og erfaring indenfor personlig udvikling, kommunikation, samarbejde, problemløsning, konflikthåndtering og ledelse.

Alt, hvad vi leverer til vores klienter, er relateret til hverdagens udfordringer og problemstillinger og er efterprøvet i praksis med mærkbare – nogen vil kalde det bemærkelsesværdige - resultater til følge.